Lyng Primary School

What was needed?

The Brief

The Red Monkey team was invited out to Lyng Primary School to design a bespoke unit to an existing mulch area, which previously housed a play unit before being removed and mulch replaced. The area in question was a great shape to work with although challenging with an existing fence running part way through it.

The school requested a challenging unit for 7-11 year olds, with a list of requirements they thought the children would enjoy, including a tower with a roof.

What we did

The Result

The Red Monkey Design and Sales Teams worked hard together to create a bespoke unit to both fit the area and encompass everything from the customers wish list.

With its natural colour pallet the unit compliments the existing play grass and mulch surfacing in the area.

From the customer

The Feedback

School Playground Equipment

Excellent build

Good courteous team!

Book your FREE Consultation

Related Projects